Wednesday, October 26, 2011

Libië & Amerika
Wie betaalt de leugens?


26 oktober 2011
Door Gordon Duff

"Zullen we ooit de waarheid weten? Of blijft het beperkt tot het herkennen van de leugens?"

Ik kreeg vanmorgen een lang verslag van Franklin Lamb. Hij zit weer in Libië. Hij schreef dat Blackwater/Xe er mensen heeft die erom vragen de Libische politie te mogen trainen. Hij zegt dat dit bewijst dat de NAVO het heeft overgenomen. Blackwater is uiteraard nauw verbonden met de Republikeinen, de eigenaar achter de schermen is Richard DeVos (Amway Corporation), de grootste sponsor van van de voormalige Republikeinse kandidaat voor het gouverneurschap van Michigan. Veel verder dan de regering van Obama dan Blackwater of Amway kun je niet staan.

Waarom heeft de politie in Libië training nodig? Zou het kunnen zijn dat ze zich 42 jaar lang als criminelen en schurken hebben gedragen, werkend voor de dictatuur van Khadaffi? Soms, zo legde ik Franklin, die het had over de enorme milities die de rebellen zouden vernietigen toen ze naar Tripoli gingen of over hoe Khadaffi zijn land terugveroverde, moet je een kat een kat noemen.

Wat als het volgende waar zou zijn:


Libië was het eerste geval waarin de Verenigde Staten een legitieme revolutie hebben ondersteund, de eerste keer dat de VS aan de juiste kant van het conflict staan, met de armen tegen de rijken, de goeden tegen de slechten?

Tot nu toe heb ik gelijk. Ik hoop dat dat zo blijft. Wanneer blijkt dat ik geen gelijk heb, zal Franklin Lamb het me wel laten weten. Frank is een waarnemer, misschien wel een van de beste. Ik filter wat hij zegt. Ik negeer het niet.

Eerst even deze video van een geweldig interview met Josh Blakeney. [Korte vertaling: Blakeney doet twee belangrijke vaststellingen in het interview. Hij identificeert het grote imperialistische Amerika, het Amerika van Zbigniew Brzezinski, dat zich bezighoudt met het Amerikaanse Rijk en de verdediging/uitbreiding daarvan, met als grootste vijanden Rusland en China. Daarnaast zijn er volgens hem vele machtige fracties binnen het Amerikaanse Rijk met een andere agenda. En van die fracties is de Israëlische, die de aanslagen van 11 september waarschijnlijk gepleegd heeft, en die tegen de belangen van Amerika in de aanval op Irak heeft uitgelokt. "Het had niets met olie te maken. Oliemaatschappijen willen geen burgeroorlog boven op hun olievelden. De oliemaatschappijen wilden Saddam in het zadel houden. Het was daarom dat vader Bush in 1991 niet optrok naar Baghdad. Bush Sr. doet in olie. De vernietiging van Saddam was helemaal het werk van de mensen die 11 september organiseerden en uitvoerden. Blakeney zegt ook dat vader en zoon Bush horen bij twee verschillende kampen binnen de Amerikaanse machtsstructuren]


Lees verder: http://zonnewind.be/afrika/libie/wie-betaalt-de-leugens.shtml